Pridržavate se hrane a još uvijek se gojite? Evo rješenja!!!

IBRAHIMOVIĆ NAKON SPEKTAKULARNOG DERBIJA ZA LA GALAXY: 'NE DEŠAVA SE TO TAKO ČESTO'




Švedski fudbaler bosanskohercegovačkog porijekla Zlatan Ibrahimović, koji je nedavno iz engleskog Manchester Uniteda prešao američki Los Angeles Galaxy , prošlog vikenda imao je spektakularan debi za novi klub, no poručuje kako se to ipak rijetko dešava.

Ibrahimović je ušao u igru u 71. minuti, kada je Los Angeles Galaxy gubio je 3:1 od Los Angeles FC-a, prenosi Anadolu Agency (AA). Ibrahimović je smanjio vodstvo protivnika postigavši sa čak 40 metara. Do kraja regularnog vremena LA Galaxy uspio je izjednačiti na 3:3, a Ibrahimović u sudijskoj nadoknadi pogađa glavom i donosi pobjedu svom klubu.

Šveđanin je prokomentarisao svoj prvi nastup, odnosno da li se tako nešto može ponovo očekivati.

- Da li očekujem da ću postizati golove na taj način u svakoj utakmici? Ne - , kazao je Ibrahimović,  te dodao: - Svaka sedmica neće biti takva. Igrati dobro, pripremati se, pobjeđivati, tako to ide -  rekao je Ibrahimović.

Na pitanje da li se može očekivati slična partija kao prošlog vikenda, odgovorio je: - Ponovo luda utakmica poput one? Ne bih rekao. Pokušat ću, ali to se ne dešava tako često. Mislim da možemo bolje kontrolisati igru. -



(Hayat/Foto: Facebook)

Primjedbe